enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpdenizli haberdenizlikazaiyi partideva partisitdp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
29°C
Denizli
29°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
31°C

Başkan Yıldırım: Vekil Hanım “Atatürk’e şükran borcu unutmamalıdır”

Başkan Yıldırım: Vekil Hanım “Atatürk’e şükran borcu unutmamalıdır”
talip gsm
02.09.2024 14:30
A+
A-

Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde teğmenlerin ‘Mustafa Kemalin Askerleriyiz’ sözlerini karşılık yaptığı paylaşımına, Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım tepki verdi. Bakan Yıldırım “Vekil Hanım Atatürk’e hepimizin olduğu gibi, bir şükran borcu unutmamalıdır” dedi.

Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Aziz Milletimizin göz bebeği, vatanımızın koruyucusu, bizim de gururla askerlik yaptığımız, halk diliyle peygamber ocağı olan şanlı ordumuzun mezuniyet törenin de  genç  teğmenlerin Milletimize ve Atatürk’e bağlı olmasının haklı gururunu yaşıyoruz.

  Bu nedenle Denizli Vekilimiz Sema Hanımın X sosyal medya hesabından, 30 ağustos Zafer bayramında ki mezuniyet töreni görüntüleri  için yaptığı açıklamayı Partimiz ve İl Başkanı olarak kendi adıma, hem Talihsiz hem de Gereksiz bulduğumu ifade etmek isterim. Vekil Hanım, Gazi meclis çatısı altında oturduğu koltukta Atatürk’e hepimizin olduğu gibi, bir şükran borcu olduğunu da unutmamalıdır.

Toplumun önün de bulunan bizler sözlerimize dikkat etmek mecburiyetindeyiz. Geçmişte yapılan hatalardan ders alıp, geleceğimizi ona göre şekillendirmek için birleştirici bir dil kullanmalıyız. Bu vesile ile yeni mezun genç teğmenleri tebrik ediyorum. Atatürk ve Silah Arkadaşlarını minnetle anıyorum. Şanlı Türk ordumuzun ayağına taş değmesin. T.C. Devleti daima Laik, Demokrat ve Hukuk devleti olarak ilelebet yaşayacaktır. 

 grafiktasarım
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.