enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpdenizli haberdenizlikazaiyi partideva partisitdp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
29°C
Denizli
29°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
31°C

DESKİ su kaçaklarının tespiti için hassas dinleme yapıyor

<strong>DESKİ su kaçaklarının tespiti için hassas dinleme yapıyor</strong>
talip gsm
19.09.2024 17:48
A+
A-

Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), fiziki kayıp ve kaçakların tespit edilmesi amacıyla gece saatlerinde dinleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu çalışmayla, su kaynaklarının korunması ve su kayıplarının en aza indirilmesi amaçlanıyor.

Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), fiziki kayıp ve kaçakların tespit edilmesi amacıyla gece saatlerinde dinleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu çalışmaların, su kaynaklarının korunması ve su kayıplarının en aza indirilmesi için büyük önem taşıdığı belirtildi. Dinleme çalışmaları çevresel gürültünün minimum seviyede olması, su sızıntılarının çıkardığı seslerin gündüz saatlerinde trafik ve diğer gürültüler arasında tespitinin zor olduğu sebebiyle gece saatlerinde yapılıyor. Gece sessizliğinde kayıp kaçakların daha net duyulabilmesi, su kaçaklarının daha hızlı ve etkili bir şekilde tespit edilmesini kolaylaştırdığı için çalışmaların gece saatlerinde yapılmasına özen gösterildiği ifade edildi. Büyükşehir DESKİ ekipleri bu çalışmayla, su kaynaklarının korunması ve su kayıplarının en aza indirmeyi amaçlıyor.

Kesintisiz su hizmeti için…

DESKİ Genel Müdürü Vekili Egemen Emre Beşli, yapılan hassas dinlemelerle kentin su potansiyelini korumak ve gelecek nesillere daha yaşanılabilir Denizli bırakmak adına çalıştıklarını söyledi. Beşli, bu çalışmalar sayesinde su kaçaklarının hızlı bir şekilde tespit edilip onarıldığını ve böylece su kaynaklarının korunmasına, mevcut su kaynaklarının daha verimli kullanılmasına ve vatandaşlara kesintisiz su hizmeti sunulmasına olanak sağlandığını belirtti.

 grafiktasarım
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.