enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpdenizli haberdenizlikazaiyi partideva partisitdp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
29°C
Denizli
29°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
31°C

Çivril’de festival coşkuyla devam ediyor

Çivril’de festival coşkuyla devam ediyor
talip gsm
21.09.2024 09:32
A+
A-

Denizli’nin Çivril ilçesinde 26. Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali’nin ikinci gününde Sahra Neo Project ve Suavi seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarıyla ve coşkulu performansıyla büyük beğeni kazanarak, keyifli anlar yaşattı.

festival

Çivril Belediyesi’nin düzenlediği 26. Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali devam ediyor. Festivalin ikinci gününde de ünlü sanatçı Sahra Neo Project ve Suavi, sahne aldı. Festival alanı erken saatlerde toplandı Sahra Neo Project ve Suavi, hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Denizli ve çevre illerden de Çivril’e katılım yoğundu. 

festival

Festival boyunca yüzlerce esnafın açtığı standlar, yöresel ürünlerin tanıtımını sağlarken, şehir içi ve şehir dışından gelen binlerce insan, Çivril’in zengin kültürünü deneyimlemek için bir araya geldi. Festival, bu yoğun katılım ve katkılar sayesinde unutulmaz bir etkinlik haline geldi.

festival

Çivril İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan Tarımsal Üretim Planlaması ve Destekleme Modelleri sektörüne dair üretim planlamasına ilişkin önemli bilgiler veren  Dr. Mehmet Emin Akçay, Dr. Öğretim Üyesi Hayri Sağlam ve Ziraat Mühendisi Hilmi Buğra Gülümser bilgilendirme toplantısı Demiryolu Gar Binası Konferans Salonunda gerçekleşti. Toplantıya Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, çiftçiler ve muhtarlar katıldı, sunumun ardından toplantı soru-cevap kısmıyla sona erdi. 

Çivril’de festival’

 grafiktasarım
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.